|
eski sevqilini y0lda bi başkasıyla qörsen ne yaparsın_? |
|
|
|
eski sevqilini y0lda bi başkasıyla qörsen ne yaparsın_? | a) yanındakine ağız burun dalarım | | 8% | [ 1 ] | b) hiç bakmam yoluma devam ederim | | 92% | [ 12 ] | c) döner yüzüne tükürürüm | | 0% | [ 0 ] | d) Herkesin içinde küfür ederim :D | | 0% | [ 0 ] |
| Toplam Oylar : 13 | | |
|
Yazar |
Mesaj |
JiLetZuZu
|
Konu: eski sevqilini y0lda bi başkasıyla qörsen ne yaparsın_? Perş. Eyl. 25 2008, 16:22 |
|
|
|
|
|
Crewen
|
Konu: Geri: eski sevqilini y0lda bi başkasıyla qörsen ne yaparsın_? Perş. Eyl. 25 2008, 16:40 |
|
|
belki kız arkadaşımın yanındaki çocuk onun dayısının oğlu nerden bilicem hemen ağız burun ne gircem
sonra nie tüküreyim cinsi pislik sapıkmıyım ben
gider olayı öğrenirim |
|
|
|
Crewen
|
Konu: Geri: eski sevqilini y0lda bi başkasıyla qörsen ne yaparsın_? Perş. Eyl. 25 2008, 16:40 |
|
|
anket bikere yanlış
düzelt zazo admin |
|
|
|
DeJaWuEp
|
Konu: Geri: eski sevqilini y0lda bi başkasıyla qörsen ne yaparsın_? Perş. Eyl. 25 2008, 20:35 |
|
|
- Crewen demiş ki:
- anket bikere yanlış
düzelt zazo admin Biraz Saygı Crewen
En son DeJaWuEp tarafından Perş. Eyl. 25 2008, 20:39 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
WateR
|
Konu: Geri: eski sevqilini y0lda bi başkasıyla qörsen ne yaparsın_? Perş. Eyl. 25 2008, 20:37 |
|
|
b) en mantıklısı daha geçende yaşadım bu olayı |
|
|
|
Misafir
Misafir
|
Konu: Geri: eski sevqilini y0lda bi başkasıyla qörsen ne yaparsın_? Perş. Eyl. 25 2008, 20:49 |
|
|
Tabiki Ağız Burun DaLarım xD xP :D |
|
|
|
AdeS
|
Konu: Geri: eski sevqilini y0lda bi başkasıyla qörsen ne yaparsın_? Perş. Eyl. 25 2008, 21:47 |
|
|
- WateR demiş ki:
- b) en mantıklısı daha geçende yaşadım bu olayı
üzüldüm lan seko |
|
|
|
AdeS
|
Konu: Geri: eski sevqilini y0lda bi başkasıyla qörsen ne yaparsın_? Perş. Eyl. 25 2008, 21:47 |
|
|
bncede en mantıklısı ß |
|
|
|
DeJaWuEp
|
Konu: Geri: eski sevqilini y0lda bi başkasıyla qörsen ne yaparsın_? Cuma Eyl. 26 2008, 21:51 |
|
|
- AdeS demiş ki:
- bncede en mantıklısı ß
Ben öğle yapıcağını sanmıom ama Vur yüzüme Vur dersin |
|
|
|
WateR
|
Konu: Geri: eski sevqilini y0lda bi başkasıyla qörsen ne yaparsın_? Cuma Eyl. 26 2008, 21:54 |
|
|
olm yapmayın lan aşk acısı başka bişey çeken bilir |
|
|
|
DeJaWuEp
|
Konu: Geri: eski sevqilini y0lda bi başkasıyla qörsen ne yaparsın_? C.tesi Ekim 04 2008, 00:27 |
|
|
- WateR demiş ki:
- olm yapmayın lan aşk acısı başka bişey çeken bilir
Tmm üstad birşey yapmıoz |
|
|
|
ASLHN
|
Konu: Geri: eski sevqilini y0lda bi başkasıyla qörsen ne yaparsın_? Paz Ekim 05 2008, 15:27 |
|
|
amaaan hiç te fifimde bile deil ..naparsa yapsın |
|
|
|
crazydeli586
|
Konu: Geri: eski sevqilini y0lda bi başkasıyla qörsen ne yaparsın_? Ptsi Ekim 06 2008, 19:47 |
|
|
bencede en mantıklısı b) şıkkı bana ne ya eski eskide kalmıştır dimi ama |
|
|
|
AdeS
|
Konu: Geri: eski sevqilini y0lda bi başkasıyla qörsen ne yaparsın_? Salı Ekim 07 2008, 22:21 |
|
|
emreeeeeeeeeeeee :@ kafanı kırıcam snn ama
katılıyorum seko sana :S |
|
|
|
Crewen
|
Konu: Geri: eski sevqilini y0lda bi başkasıyla qörsen ne yaparsın_? Cuma Ekim 10 2008, 16:10 |
|
|
ne saygısı olum emre kendi şahsi düşüncemi sundum |
|
|
|
|
|
|