Konu: ben yazarsam süper olur Paz Ekim 05 2008, 21:58
KARARSIZ AŞIK
Biliyomusun o kadar karışığım ki bu aralar Kendimi bile yitiriyorum yavaş yavaş Yok oluyorum yani gitgide şu hayattan Hergün birz daha siliniyorum Gün be gün eriyip biten bir kanser hastası gibiyimsanki virüs gibi girdin içime We yavaş yavaş tüm benliğimi kapladın Kurtulamıyorum şu yalnızlık duygusundan ve beni yiyip bitirİyor Ölüm ne çok uzak ne çok yakın derler ya Bana çok yakın biliyorum Hiç bişeye engel olamıyorum yaa en çokta bu mahfediyor beni Tüm bunlara sebep olan Kalbimin aklımla olan sürekli harbi Aklım bi başkasını istiyor Kalim daha bibaşakasını istiyor Bir türlü karar veremiyorum Sonra yine herşey birrbirine giriyor Aklıma uymak istiyorum Gururum engelliyor kalbime uymak istiyorum düşüncelerim engelliyor Ama biliyorum ki kaçmak ta çözüm değil şu bitmek bilmeyen savaşa Kalbimde kopan fırtınalara Sırf bu yzdn çekip gidemiyorum da işte Sonra sadece seni gizliden sevmekle yetiniyorum Ama sana bir türlü söyleyemiyorum Birşey ,birisi engel oluyor bana Sanırım kırılan gururumdu engel olan İçimde saklıyorum her zamanki gibi Dışa vurmaktan çok korkuyorum Çünkü artık eskisi gibi cesaretli değilim ve artık çekip gidiyorum Galiba en iyisi böle Zaten sende hiç istemedn ki kalmamı Gidiyorum We seni kalbime hapsediyorum...
m.gürsoy
[center]
crazydeli586
Konu: Geri: ben yazarsam süper olur Paz Ekim 05 2008, 21:59
SEN SAKIN ÜZÜLME
ÜZÜLME DEME BOŞUNA BİLİYORUM ÇÜNKÜ KALBİN KIRIK TIPKI BENM GİBİ BİR ZAMANLAR ADİCE PARÇALANAN KALBİM GİBİ AMA SEN ÜZÜLME DAYANAMAM ÇEKTİĞİNİN NE KADAR İLLET NE KADAR ACI BİRŞEY VE NE KADAR DAYANILMAZ OLDUĞUNU BİR BEN BİLİRİM BİR BEN ANLARIM BELKİ BİRAZ OLSUN GÜLÜMSETİR BU ŞİİR SENİ BELKİ YÜZÜNDE UFACIK DA OLSA Bİ TEBESSÜM YARATIR BİR KEZ OLSUN GÜLERSİN BANA BELKİDE YALNIZ ŞUNU UNUTMA!!! BBEN O ACILARI ÇEKERKEN YALNIZDM SEN YOKTUN YANIMDA AMA SEN YALNIZ DEĞİLSİN CANININ HER SIKKIN OLDUĞUNDA GELSEN YANIMA DİNLESM SENİ KONUŞMADN HER ZAMAN YANINDA OLDUĞUNU SÖYLESEM YALNIZLIĞINDA BİLE ASLA BIRAKMAM SENİ BUNU BÖLE BİL SEVERSEM ÖLÜMÜNE SEVERSEM ALLAHINA KADAR SEFERİM BEN BUNU BÖLE BİLDİM BÖLE YAŞADIM SENDE BÖLE BİL VE YAŞA AŞKIM AMA BU HAYATA KARŞI SAKIN PES ETME BEN ZATEN ÇOKTAN ETTİM BARİ SEN PES ETME SENİ ÇOOOK SEFİYORUM:(
melike gürsoy
crazydeli586
Konu: Geri: ben yazarsam süper olur Paz Ekim 05 2008, 22:01
YOKLUĞUN
BUGECE BİRKEZ DAHA KIRDIN KALBİMİ BİRKEZ DAHA AĞLATTIN VE BİR KEZ DAHA KANATTIN YÜREĞİMİ BU KEZ SON OLSUN TÜM ACILAR SON BULSUN İSTİYODUM HER DEFASINDA AYRI SEFGİ VE UMUT EDİYORDUM YENİ Bİ GÜN ,YENİ HAYAT VE YENİ Bİ AŞK UMUT EDİYORUM KISACASI YENİDEN DOĞMAK İSTİYORUM AMA İNAN SENSİZLİĞİ BAŞARAMIYORUM VE KİMSEYİ SENİN YERİNE KOYAMIYORUM SONRA YİNE GÜNE SENLE BAŞLIYORUM YOKLUĞUN DAHA Bİ ACI VERİYOR SANKİ GÜN GEÇTİKÇE DAHA Bİ CNMI YAKIYOR HASRET AMA OLSUN BEBEĞİM BEN BU ACIYI ÇEKMEYE SENİ SON NEFESİME KADR BEKLEMEYE RAZIYIM YETERKİ BİRGÜN BANA DÖNME UMUDUN OLSUN
M.GÜRSOY
crazydeli586
Konu: Geri: ben yazarsam süper olur Paz Ekim 05 2008, 22:03
SONSUZA DEK GİDİYORUM
BİLİYORUMKİ SENİN GÖZÜNDE BİR ŞEREFSİZİM EY SEFGİLİ VE YİNE BİLİYORUM Kİ NE YAPSAM NE SÖYLESEM ARTIK HİÇBİŞEYİ DÜZELTEMEYECEĞİM BÖLE DÜŞÜNMENE ENGEL OLAMAYACAĞIM BAZEN DİYOSUN YA SÖYLEYECEĞİN BİŞEY WARMI DİYE SANA BİRŞEYLER SÖYLEMEKTEN SANA TEKRAR KALBİMİ AÇMAKTAN SANA SEFDİĞİMİ HAYKIRMAKTAN O KADAR ÇOK KORKAR OLDUM Kİ ARTIK TÜM BUNLARI YAPSAMDA NE DEĞİŞİRKİ ARTIK NE KATKISI OLUR Kİ BANA BİLİYORUM Kİ SEN SONUNDA YİNE DEFOLUM GİDEN BEN OLACAĞIM HAYATINDAN ÇEKİP GİTMEMİ İSTİYECEKSİN HER ZAMANKİ GİB BİR BAHANE BULUP ÇIKARTICAKSIN BENİ HAYATINDAN BU KEZ SEN DEMEDEN BEN GİDİYORUM HAYATINDAN TAM DA HERŞEY İSTEDİĞİN GİBİ İŞTE HEMDE SONSUZA DEK....
melike gürsoy
crazydeli586
Konu: Geri: ben yazarsam süper olur Paz Ekim 05 2008, 22:06
SENİ SEVİYORUM
BÖYLE GİDİŞLERİ KALDIRAMAZ OLDU YÜREĞİM DAHA BİR AĞIRLAŞTI SENİN GİDİŞİNLE YÜREĞİM VE BEDENİM TAŞIYAMAZ OLDU BU ACI GİDİŞİNİ BİR SENİN GİDİŞİN KOYDU BU KADAR TAŞIYAMAZ OLDU BU ACI GİDİŞİNİ BİR SENN GİDİŞİN KOYDU BU KADAR DAHA ÖNCE HİÇ BÖYLE OLMAMIŞTI GİDİŞLERİN ARDINDAN HİÇ ÇIRPNMAMIŞTI YÜREĞİM BİR KUŞ GİBİ VE HİÇ BU KADAR GÖZYAŞI DÖKMEMİŞTİ SENSİZLİK ÇOK KÖTÜ BİRŞEYMİŞ YA TÜM BENLİĞİMİ SRDIİSARMALADI DAYANAMIYORUM BU ACIYA ARTIK KURTULAMIYORUM ONDAN BELKİ SENN FARKINDI BELKİDE BU SEFER BEN ÇOK AŞIKTIM İNAN BİLMİYORUM AMA ARTIK SAKLAMAK İSTEMİYORUM AKSİNE HAYKIRMAK İSTİYORUM SÖYLÜYORUM İTE SENİ ÇOOOOOOOOOOK SEFİYORUM ANLA ARTIK...
crazydeli586
Konu: Geri: ben yazarsam süper olur Paz Ekim 05 2008, 22:08
VARLIĞINA ALIŞMAK
ÖYELE BİR ALIŞTI Kİ WARLIĞINA BU YÜREK ÇEKİP GİTMENİ BİR KEZ DAHA KALDIRAMAZ ARTIK BİR KEZ DAHA KATLANAMAZ BÖYLESİNE DELİ Bİ ACIYA NE OLUR AŞKIM BU YÜREĞİ BIRAKMA SENDE GİTME DİĞERLERİ GİBİ DİĞERLERİ GİBİ KIRMA BU KALBİ BU YÜREKTEN KİM GİDERSE GİTSİN AMA SEN GİTME,İNCİTME BENİ SEN HEP YANIMDA OL,HEP KORU BENİ O SONSUZ MAVİLİKLERDE HEP BERABER OLALIM SONSUZA DEK VE SEN BENİ HİÇ AĞLATMA AŞKIM SIRF DİĞERLERİNE İNAT HEP ÇOK SEV BENİ ÇÜNKÜ BEN SENİ HEP ÇOK SEFDİM AŞKIM CANIMDAN DA ÖTE Bİ SEFGİYLE HEMDE VE YEMİN EDİYORUM SANA HERGEÇENGÜN DAHA DA ARTACAK BU SEFGİM BİR YUDUM BİLE EKSİLMEDEN ÖYLE ÇOK SEFİYORUM Kİ SENİ ARTIK ŞU KALBİME SIĞDIRAMAZ OLDUM SEFGİMİ ÖYLE DELİ SEFİYORUM SENİ İŞTE VE ÖYLE DELİ Bİ SEFDA İŞTE BENMKİSİ
M.GÜRSOY
WateR
Konu: Geri: ben yazarsam süper olur Paz Ekim 05 2008, 22:14
Tebrikler melike ellerine sağlık çok beğendim
crazydeli586
Konu: Geri: ben yazarsam süper olur Paz Ekim 05 2008, 22:26
saol seko çok tşkkr ederm süper olmasada idare edr:D:D
DeJaWuEp
Konu: Geri: ben yazarsam süper olur C.tesi Ekim 11 2008, 22:06
Yengejan süperde bunları tek konu başlığında toplıcağına ayrı ayrı yapsan daha iyi olurdu