Adım Abdurrahman, Apo diolar arklar saolsunlar, ee nys liseyi SKALda okudum, şimdi bitti boştayım iş güçte yok sürünüoruz xD bi sene daha össye hazırlanıorm, hayırlısı olsun hoşbulduk kendinize ii bakın ( fark ettm ki burda sevdiğim arkadaşlarım mevcut, emre olsun sek olsun daha var tabikide ( canavar gibi çocuk olan kendini ezdirmeyen yağmur olsun xD ) ) onlara ve size katılmak istedim, iyi günler diliyorum..
DeJaWuEp
Konu: Geri: Ortama selam Ptsi Ekim 13 2008, 22:34
Seni aramızda görmekten büyük bir mutluluk duyuyorum arkadaşım bunu anlatamam ... Sitemize gelerek bize onur verdiğin için sana sonsuz Ty... Umuram Memnun kalırsın ...
Selametle ...
WateR
Konu: Geri: Ortama selam Ptsi Ekim 13 2008, 22:47
Way Kardeşim hoşgeldin seni aramızda görmekten çok mutlu olduk stemize bi renkli kişi daha üye oldu ne mutlu bize hey yawrum hey kim tutar bizi artık
Zaikeith
Konu: Geri: Ortama selam Ptsi Ekim 13 2008, 22:48
eyv kardeşim, memnuniyetle geldim ztn bundan yeni haberim oldu biraz kapanık takılıoruz bu sıralar euheuhe
Zaikeith
Konu: Geri: Ortama selam Ptsi Ekim 13 2008, 22:48
seeeekkk :D h.b h.b h.b h.b xD euheuhe
WateR
Konu: Geri: Ortama selam Ptsi Ekim 13 2008, 22:50
aynen bizde öyle ondan böyle bişey yaptık ztn öss stresinden biraz kurtulmak için Apoooooo
Zaikeith
Konu: Geri: Ortama selam Ptsi Ekim 13 2008, 22:52
o halde hepimiz hepimiz kalorilerimizi yakalım göbehlerden gurtulalım :Ç:Ç pc başında otur otur psikopat oldum be xD
WateR
Konu: Geri: Ortama selam Ptsi Ekim 13 2008, 22:58
Zaikeith demiş ki:
o halde hepimiz hepimiz kalorilerimizi yakalım göbehlerden gurtulalım :Ç:Ç pc başında otur otur psikopat oldum be xD
harbi yaa muhtar olursam inş. bi organizasyon düşüncem var site üyeleriyle