Konu: Artık Water'da bir Arşimetli Cuma Ekim 17 2008, 18:14
waterıda artık dershanemize ilave ettik bu sene sonunda hepimizin üniversiteyi kazanması dileğiyle
yorumlarınızı alalım
seviyoruz seni waterr ..............
WateR
Konu: Geri: Artık Water'da bir Arşimetli Cuma Ekim 17 2008, 19:15
Arkadaşım şımartıyosun beni bende mutluyum sizin yanınıza geldiğimden inş. iyi bir üni. kazanırız hatta hepimiz aynı şehiri kazanırız sizleri seviyorum iyiki varsınız
yadeller
Konu: Geri: Artık Water'da bir Arşimetli Cuma Ekim 17 2008, 20:09
üni kesin kazanırsınız ya kazanamasanız bile 40 - 50 yaşında kazanıp gidersiniz yine gidersiniz bu sene bizim üni ye 40-50 yaşlarında 5 kişi geldi okucaklarmış tabi okumanın yaşıyok bea:)
af_kubra
Konu: Geri: Artık Water'da bir Arşimetli Cuma Ekim 17 2008, 20:19
bende bi arşimetli olarakk kazanmanızı isterim tabii inşaallah hepberaber kazanırız
fenomen
Konu: Geri: Artık Water'da bir Arşimetli Cuma Ekim 17 2008, 21:52
arkadaşlar bnm ilk ünv. sınavı nasıl bi duygu sınav ben barajı açtıktan sonra iş bende bitio ama ben arşimetli değilim nerde bu develt
WateR
Konu: Geri: Artık Water'da bir Arşimetli Cuma Ekim 17 2008, 22:12
Arkadaşlar kazanmak mühim değil önemli olan isteğiniz bir bölümü kazanmak ben istesem giderdim bi bölüme ama istediğim yerler var orları kazansam burda durmam ama bu sene kesin kazanıcam istediğim yeri ee nede olsa deneyim kazandık baya
büşra
Konu: Geri: Artık Water'da bir Arşimetli C.tesi Ekim 18 2008, 19:08
Crewen demiş ki:
waterıda artık dershanemize ilave ettik bu sene sonunda hepimizin üniversiteyi kazanması dileğiyle
yorumlarınızı alalım
seviyoruz seni waterr ..............
kazanırız işlllh senin farkın arşimetli olmak .... gerci daha egitim koçunuz yok ama:d:D olsun oda olur...
Zaikeith
Konu: Geri: Artık Water'da bir Arşimetli C.tesi Ekim 18 2008, 20:18
nolyo ya, bu ne abi bi tane Zaferli yok mu aranızda
bakış
Konu: Geri: Artık Water'da bir Arşimetli Cuma Ekim 24 2008, 23:53
WateR demiş ki:
Arkadaşım şımartıyosun beni bende mutluyum sizin yanınıza geldiğimden inş. iyi bir üni. kazanırız hatta hepimiz aynı şehiri kazanırız sizleri seviyorum iyiki varsınız